דחוף! מי זה? יש שירות קבלת sms ועוד בלי להרשם?
דחוף! מי זה? יש שירות קבלת sms ועוד בלי להרשם?
קיבלתי עכשיו שיחה נכנסת (לא צינתוק ) שהקריאה לי חיוב שבוצע בכט"א בקול ומערכת של ימות המשיח, בשיחה חוזרת האופציה היחידה היא להקיש 9 להסרה מרשימת תפוצה. לא ברור לי לאן היתה אמורה להגיע כזו הודעה, האופציה האפשרית היחידה היא לקו של האינטרנט שלי שמשם עשיתי היום הפניית שיחות למספר האישי, אך נסיון לשלוח SMS ישירות למספר האישי לא הניב טלפון וכן זה לא הגיע ממספר של מיילטופון ולא מופיע שם.
-
Re: דחוף! מי זה? יש שירות קבלת sms ועוד בלי להרשם?
מה המספר, אפשר לנסות?
יש היום אפשרות לשלוח SMS ולהגדיר שמספר כשר יקבל הקראה קולית, חברות משתמשות בזה, ימות המשיח גם משווק את השירות כנראה שזה קשורקיבלתי עכשיו שיחה נכנסת (לא צינתוק ) שהקריאה לי חיוב שבוצע בכט"א בקול ומערכת של ימות המשיח, בשיחה חוזרת האופציה היחידה היא להקיש 9 להסרה מרשימת תפוצה. לא ברור לי לאן היתה אמורה להגיע כזו הודעה, האופציה האפשרית היחידה היא לקו של האינטרנט שלי שמשם עשיתי היום הפניית שיחות למספר האישי, אך נסיון לשלוח SMS ישירות למספר האישי לא הניב טלפון וכן זה לא הגיע ממספר של מיילטופון ולא מופיע שם.
איך אפשר?יש היום אפשרות לשלוח SMS ולהגדיר שמספר כשר יקבל הקראה קולית, חברות משתמשות בזה, ימות המשיח גם משווק את השירות כנראה שזה קשורקיבלתי עכשיו שיחה נכנסת (לא צינתוק ) שהקריאה לי חיוב שבוצע בכט"א בקול ומערכת של ימות המשיח, בשיחה חוזרת האופציה היחידה היא להקיש 9 להסרה מרשימת תפוצה. לא ברור לי לאן היתה אמורה להגיע כזו הודעה, האופציה האפשרית היחידה היא לקו של האינטרנט שלי שמשם עשיתי היום הפניית שיחות למספר האישי, אך נסיון לשלוח SMS ישירות למספר האישי לא הניב טלפון וכן זה לא הגיע ממספר של מיילטופון ולא מופיע שם.
עם מייל טו פון
מבנה מיחד לSMSאיך אפשר?יש היום אפשרות לשלוח SMS ולהגדיר שמספר כשר יקבל הקראה קולית, חברות משתמשות בזה, ימות המשיח גם משווק את השירות כנראה שזה קשורקיבלתי עכשיו שיחה נכנסת (לא צינתוק ) שהקריאה לי חיוב שבוצע בכט"א בקול ומערכת של ימות המשיח, בשיחה חוזרת האופציה היחידה היא להקיש 9 להסרה מרשימת תפוצה. לא ברור לי לאן היתה אמורה להגיע כזו הודעה, האופציה האפשרית היחידה היא לקו של האינטרנט שלי שמשם עשיתי היום הפניית שיחות למספר האישי, אך נסיון לשלוח SMS ישירות למספר האישי לא הניב טלפון וכן זה לא הגיע ממספר של מיילטופון ולא מופיע שם.
-
- הנהלה ראשית
לא ידוע לנו על דברים כאלו.
בכל חדש להונאות / שימוש לרעה במערכת אנו מבקשים לפנות אלינו בדוא"ל עם פרטים מלאים ככל האפשר לצורך בדיקה.
למי שאין דוא"ל, שיתקשר בשעות הפעילות לשרות הלקוחות לדווח על כך.
בכל חדש להונאות / שימוש לרעה במערכת אנו מבקשים לפנות אלינו בדוא"ל עם פרטים מלאים ככל האפשר לצורך בדיקה.
במערכות הSMS ניתן לשלוח הודעה של הקראה למספר כשרלא ידוע לנו על דברים כאלו.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים