השמעת קבצים באופן מדורג
השמעת קבצים באופן מדורג
איך מגדירים בחירת שיעורים לפי פרקים פרק א' זה קובץ 000 האם אפשר להגדיר שיקישו רק מס' 1 כלומר פרק א' ויעבירו להנ"ל
Re: השמעת קבצים באופן מדורג
ראה שרשור זה:
http://call2all.co.il/f2/viewtopic.php? ... cbd720a037
לא הבנתי את ההסבר שם !
תסביר מה בדיוק אתה רוצה לעשות (לא הצלחתי לרדת לעומק דעתך)...
ואני ישתדל להביא לך את זה כאן.
אני רוצה שיהיה שלוחת שיעורים (לפי פרקי משניות) כלומר לפרק א' 1 אך כשאתה מעלה קבצים אחד אחרי השני הראשון הוא 000 השני הוא 001 זה יוצא שאם המאזין מקיש 1 נכנס לפרק ב'תסביר מה בדיוק אתה רוצה לעשות (לא הצלחתי לרדת לעומק דעתך)...
2) האם יש אופציה לבטל את ההקשה לאחמ"כ מקש # שבכניסה לשלוחה יהיה תפריט בחירת קובץ ומיד מקיש ומפעיל את הקובץ?
-
אפ' לא הספקתי לקרוא את השאלה השניה לגבי הראשונה, תשנה את שם הקובת של 000 [הראשון] ל001, מעכשיו זה יעלה בתור המשך 002,003 וכו'
תכניס את הקוד הבא לשלוחה:
עכשיו נגדיר כמה ספרות המאזין יקיש (בדוגמא כאן 2 ספרות) במידת הצורך ניתן להגדיר כמה ספרות שצריך
באם יש רק מ- 1-9 קבצים, ניתן לשנות לסיפרה אחת:
מאוד חשוב: שאתה מעלה את הקובץ הראשון, תשנה אותו ל - 001 ואז תמשיך לעלות את כל הפרקים הבאים.
בהצלחה.
קוד: בחירת הכל
type=playfile
timeout=3
start=select_up
באם יש רק מ- 1-9 קבצים, ניתן לשנות לסיפרה אחת:
start_select_digits=2
בהצלחה.
איך ניתן להגדיר שבשלוחת השמעת קבצים -בחירת קובץ שלא יצטרכו להקיש # לאחר הבחירה , בדומה לשלוחות שבו המערכת יודעת לזהות את סיום ההקשה לאחר מס' שניות, כך שיהיה ניתן גם בבחירת קובץ מבלי להקיש בסיומו #.
בקיצור: כיצד מונעים את הקשה על # בסיום בחירת הקובץ
בקיצור: כיצד מונעים את הקשה על # בסיום בחירת הקובץ
-
- הנהלה ראשית
יש 2 דרכים.
במידה ויש לך קבצים עם כמות שונה של ספרות (לדוגמה, 1,10,100,1000) , או שחלק מהספרות מתחילות ב0 (לדוגמה: 001,010,100).
אופציה א'
תגדיר זמן המתנה קצר לסיום ההקשה, לדוגמה 2 שניות, וכך כשהמאזין מסיים להקיש את הספרות החלקיות (לדוגמה 10 או 1) - המערכת תעביר אותו ישירות לקובץ הרלוונטי:
אופציה ב'
תתחיל את המספור מקובץ שלא מתחיל ב0 לדוגמה: הקובץ הראשון הוא 100), או שתגיד למאזינים להקיש את כל הספרות, לדוגמה 001 במקום 1. ואז תגדיר שכמות מינימלית ומקסימלית של ספרות היא 3
ראה בהרחבה את ההסבל על מודול השמעת קבצים
במידה ויש לך קבצים עם כמות שונה של ספרות (לדוגמה, 1,10,100,1000) , או שחלק מהספרות מתחילות ב0 (לדוגמה: 001,010,100).
אופציה א'
תגדיר זמן המתנה קצר לסיום ההקשה, לדוגמה 2 שניות, וכך כשהמאזין מסיים להקיש את הספרות החלקיות (לדוגמה 10 או 1) - המערכת תעביר אותו ישירות לקובץ הרלוונטי:
timeout=2
תתחיל את המספור מקובץ שלא מתחיל ב0 לדוגמה: הקובץ הראשון הוא 100), או שתגיד למאזינים להקיש את כל הספרות, לדוגמה 001 במקום 1. ואז תגדיר שכמות מינימלית ומקסימלית של ספרות היא 3
file_amount_digits=3-3
תודה רבה על העזרהיש 2 דרכים.
אופציה א'
תגדיר זמן המתנה קצר לסיום ההקשה, לדוגמה 2 שניות, וכך כשהמאזין מסיים להקיש את הספרות החלקיות (לדוגמה 10 או 1) - המערכת תעביר אותו ישירות לקובץ הרלוונטי:אופציה ב'קוד: בחירת הכל
timeout=2
תתחיל את המספור מקובץ שלא מתחיל ב0 לדוגמה: הקובץ הראשון הוא 100), או שתגיד למאזינים להקיש את כל הספרות, לדוגמה 001 במקום 1. ואז תגדיר שכמות מינימלית ומקסימלית של ספרות היא 3ראה בהרחבה את ההסבל על מודול השמעת קבציםקוד: בחירת הכל
file_amount_digits=3-3
אופציה א- ניסיתי זאת כבר אך למרבה הצער אם הקשתי פחות מ 3 ספרות הוא מודיע לי לקונית "לא הוקשה בחירה"... אלא"כ הקשתי #. ולגבי אופציה ב' קלעת למטרה את זה אני מעניין לחסוך- שלא יקיש מעבר למס' אותו הוא מעוניין להאזין. כך שאופציה א' מאד רלוונטית.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 63 אורחים