תשלח מייל מסודר לy0773137770@gmail.com.
במייל תפרט את מספר המערכת,סיסמה, מספר שלוחה, סוג ומהות התקלה בפירוט מירבי.
עזרה בקבלת נתונים
Re: עזרה בקבלת נתונים
תבדוק שהמייל שלך מוגדר נכון, פעם זה קרה לי ושמתי לב שהיה איזה פסיק במקום נקודהאו חסרה אות וכדומה,הגדרתי שישלח אישור במייל, וזה לא מגיע, גם לא לספאם...
-
אוי אני מתנצל שהטרחתי.
פשוט הגדרתי מזמן שמיילים מימות המשיח יכנסו ישירות לתוית ע"ש ימות המשיח [בגלל הפירוטי דקות והבקשות לרכישת יחידות שהגיעו כל הזמן] וזה נכנס לשם
תודה מ"מ על ההיענות!
פשוט הגדרתי מזמן שמיילים מימות המשיח יכנסו ישירות לתוית ע"ש ימות המשיח [בגלל הפירוטי דקות והבקשות לרכישת יחידות שהגיעו כל הזמן] וזה נכנס לשם
תודה מ"מ על ההיענות!
מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
אני צריך שהמערכת תבקש את הקלטת השם ויקלוט אותו כטקסט וכך תיווצר רשימה מסודרת של כולם
וכן שישמע שאלה "האם אתה רוצה להירשם עם המספר שממנו התקשרתם הקישו... אם ברצונכם לעדכן מספר אחר הקישו...
אני צריך שהמערכת תבקש את הקלטת השם ויקלוט אותו כטקסט וכך תיווצר רשימה מסודרת של כולם
וכן שישמע שאלה "האם אתה רוצה להירשם עם המספר שממנו התקשרתם הקישו... אם ברצונכם לעדכן מספר אחר הקישו...
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
מי שמעוניין בכך, אני סיכמתי הצעת מחיר עם ימות המשיח, ניתן לפנות אלי במייל בכדי לעדכן מי וכמה מוכן להשתתף בעלות הפיתוח.
7226644@gmail.com
איך באמת מגדירים שכל המיילים של יצות וNOC יכנסו לתוית מסוימת ולא לראשי?אוי אני מתנצל שהטרחתי.
תודה מ"מ על ההיענות!
כבר פניתי אליו וכבר סיכמנו שאני מוכן לשלם אבל בינתיים אנחנו מחכים לימות המשיח (תרתי משמע)מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
וכן שישמע שאלה "האם אתה רוצה להירשם עם המספר שממנו התקשרתם הקישו... אם ברצונכם לעדכן מספר אחר הקישו...מי שמעוניין בכך, אני סיכמתי הצעת מחיר עם ימות המשיח, ניתן לפנות אלי במייל בכדי לעדכן מי וכמה מוכן להשתתף בעלות הפיתוח.
7226644@gmail.com
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 39 אורחים