שלום,אני צריך לעשות שלוחה שאני כותב טקסט והמערכת תקריא למאזינים.ואני לא מוצא את ההגדרה הזאת בשום אופן.
אם מישהו יכול לעשות לי לינק להגדרה הזאת או לכתוב כאן אשמח מאוד.תודה רבה
הודעת מערכת עם הקראה קולית
Re: הודעת מערכת עם הקראה קולית
כל תיקיית השמעת קבצים תוכל להשמיע לך טקסט מתוך קובץ ttsשלום,אני צריך לעשות שלוחה שאני כותב טקסט והמערכת תקריא למאזינים.ואני לא מוצא את ההגדרה הזאת בשום אופן.
אם מישהו יכול לעשות לי לינק להגדרה הזאת או לכתוב כאן אשמח מאוד.תודה רבה
אם אתה רוצה פירוט נוסף כתוב זאת
האם כבר קיימת האפשרות להשמעת הודעות מערכת מתוך קבצי טקסט כמו קבצי שמע והודעת M1000 או שכמו בתחילה שאר הודעות מהערכת עדיין מופלות לרעה משום מה.
כמו"כ מה לגבי מערכת הזמנות, ושלוחת קבלת נתונים יש למישהו מושג האם שם ניתן להשתמש בקבצי טקסט.
כמו"כ מה לגבי מערכת הזמנות, ושלוחת קבלת נתונים יש למישהו מושג האם שם ניתן להשתמש בקבצי טקסט.
קבלת נתונים נדמה לי שעובדהאם כבר קיימת האפשרות להשמעת הודעות מערכת מתוך קבצי טקסט כמו קבצי שמע והודעת M1000 או שכמו בתחילה שאר הודעות מהערכת עדיין מופלות לרעה משום מה.
-
עוד לא הבנתי איך מעלים קובץ למערכת והמערכת תקריא לי את זה שיניתי את הקידוד כמו שאמרו לי ל utf 8 וכתבו לי לשנות גם סוג הקובץ ל tts ובשמירה בשם בשמור כסוג אין ברשימה tts
-
איפה אני כותב במור כסוג איפה שכתוב txt אי אפשר לשנות את זה
אתה מוחק את הסיומת של שם הקובץ - ".txt" וכותב ".tts"איפה אני כותב במור כסוג איפה שכתוב txt אי אפשר לשנות את זה
ולוחץ על "שמור"
בהצלחה!
האם צריכים לשנות גם את שמירה כסוג, וא"כ איך אפשר למחוק את הגדרת tst,
המחשב לא נותן אפשרות שמירה אחרת כ- tts.
המחשב לא נותן אפשרות שמירה אחרת כ- tts.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים