הודעות מערכת מטקסט
הודעות מערכת מטקסט
כיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
Re: הודעות מערכת מטקסט
יש תוכנה שנקראת עלמה רידר בה אפשר להמיר טקסט ל-MP3כיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
מיועד לשימוש פרטי בלבד, שימוש ציבורי צריך רישיוןיש תוכנה שנקראת עלמה רידר בה אפשר להמיר טקסט ל-MP3כיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
-
הקראת טקסט בשלוחת השמעת קבצים
שלום
אם אני מעלה קובץ טקסט מסוים למערכת המערכת יכולה לקרי לי את זה?????????
Re: הקראת טקסט בשלוחת השמעת קבצים
אם תעלה קובץ כמו שצריך כן, במקום להסביר איך לעשות תוכל להוריד דוגמא של הקובץ שנמצא בשרשור קבצים מצורפים במדור טיפיםשלום
Re: הקראת טקסט בשלוחת השמעת קבצים
אם תעלה קובץ כמו שצריך כן, במקום להסביר איך לעשות תוכל להוריד דוגמא של הקובץ שנמצא בשרשור קבצים מצורפים במדור טיפיםשלום
1.פותחים פנקס רשימות
2.כותבים את הטקסט להקראה
3.לוחצים שמירה בשם
4.משנים את הקידוד ל utf-8
5.משנים את סוג הקובץ ל - כל הקבצים
6. כותבים את שם הקובץ שאתה רוצה לעלות עם סיומת tts לדוגמא, בשביל הודעת תפריטי M1000.tts
שים לב שבמידה ובתיקיה יש קובץ שמע (סיומת wav) המערכת משמיעה אותו ולא את הקובץ טקסט.
מקווה שזה מספיק ברור ומפורט.
אני שואל מכיוון שהתקופת נסיון החינמית שלי ברידר ניגמרה והאם ניתן להגדיר שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTSכיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
ואם לא האם משהו יכול לעשות לי את ההמרה ליצו קשר במייל 8466096@gmail.com
תודה רבה
אני לא נכנס לענין התרת השימוש אבל מחיקת קובץ ההפעלה של עלמה עם התקנה מחדש אמור להביא לשימוש חינמי נוסףאני שואל מכיוון שהתקופת נסיון החינמית שלי ברידר ניגמרה והאם ניתן להגדיר שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTSכיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי BY6199 ב 20:32 23/07/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
מה הפרוש לשנות את הקידוד?
זה עוזר רק פעם אחת אוליאני לא נכנס לעניםן התרת השימוש אבל מחיקת קובץ ההפעלה של עלמה עם התקנה מחדש אמור להביא לשימוש חינמי נוסףאני שואל מכיוון שהתקופת נסיון החינמית שלי ברידר ניגמרה והאם ניתן להגדיר שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTSכיצד מגדירם שהודעות המערכת יוקראו מתוך טקסט כמו בתפריט או כמו בשמיעת קבצים מתוך קובץ TTS????
תודה רבה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים