האם צריך איזה הגדרה לשנות את השפה קובץ tts או שרק משנים את את הכיתוב לאנגלית.
נסיתי רק לשנות את הכיתוב בשני מקרים והמערכת משמיע מילים פעמיים.
אביא כאן דוגמאות, במקרה של ניתן לפנות לחברת USA במספר 00000, המערכת משמיע פעמיים את המילה במספר, ואם אני מחסיר את המילה במספר ומיד אחרי המילה USA יופיע המספרים אז המערכת משמיע פעמיים USA.
בתודה מראש לעזרה
שינוי שפה בקובץ tts
Re: שינוי שפה בקובץ tts
בחברת עלמה רידר שמקריאה את הקראות TTS בימות המשיח, אין תמיכה טובה באנגלית וזה גורם שיבושים.
אני הייתי מציע לך לכתוב בעברית (ולהיעזר בניקוד במקרה הצורך) את מה שאתה צריך במקום באנגלית.
לדוג' לכתוב יוּ אֶס אֵי במקום USA.
תבדוק אם זה הולך לך יותר טוב.
בהצלחה
אני הייתי מציע לך לכתוב בעברית (ולהיעזר בניקוד במקרה הצורך) את מה שאתה צריך במקום באנגלית.
בהצלחה
תנסה לכתוב בשורה נפרדת
כך למשל:
ניתן לפנות לחברת
USA
במספר 00000
כך למשל:
ניתן לפנות לחברת
USA
במספר 00000
למעשה בבדיקת כעת מול עלמה רידר זה כן השמיע נכון את הקובץ כך שאיני יודע היכן בעייתך.בחברת עלמה רידר שמקריאה את הקראות TTS בימות המשיח, אין תמיכה טובה באנגלית וזה גורם שיבושים.
בהצלחה
אך עם זאת איני חוזר בי שהתמיכה באנגלית חלשה.
תודה לכל העוזרים, אי"ה כשאנסה אעדכן.
האם יש כאן בפורום פוסט מיוחד עם כל ההגדרות של קבצי tts ?, א"כ נא לצייין מ"מ, ואם עדיין אין, אשמח אם מישהו שמתמחה בזה יעלה את זה (כמובן בפוסט נפרד)
האם יש כאן בפורום פוסט מיוחד עם כל ההגדרות של קבצי tts ?, א"כ נא לצייין מ"מ, ואם עדיין אין, אשמח אם מישהו שמתמחה בזה יעלה את זה (כמובן בפוסט נפרד)
האם תוכל להעביר לי את הקובץ TTS, אולי אערוך משמה וזה יסתדר לילמעשה בבדיקת כעת מול עלמה רידר זה כן השמיע נכון את הקובץ כך שאיני יודע היכן בעייתך.בחברת עלמה רידר שמקריאה את הקראות TTS בימות המשיח, אין תמיכה טובה באנגלית וזה גורם שיבושים.
בהצלחה
אך עם זאת איני חוזר בי שהתמיכה באנגלית חלשה.
זה לא מקובץ TTS אלא מעלמה רידר ישירות, אין לי אפשרות להעביר את התוכנה...
יש לי רשימה שכוללת מילים בעברית ומספרים, ומשום מה תמיד הוא מקריא את המילים בסדר, אבל את המספרים באנגלית.
למשל, אם כתוב: ימות המשיח 10
הוא יקריא "ימות המשיח ten"
הכי טוב גם מספרים לכתוב בעברית עשר במקום 10יש לי רשימה שכוללת מילים בעברית ומספרים, ומשום מה תמיד הוא מקריא את המילים בסדר, אבל את המספרים באנגלית.
זה גם ההוראות של עלמה רידר, באתר שלהם בהדגמה לא ניתן לכתוב מספרים הוא דורש "נא לרשום מספרים במילים"הכי טוב גם מספרים לכתוב בעברית עשר במקום 10יש לי רשימה שכוללת מילים בעברית ומספרים, ומשום מה תמיד הוא מקריא את המילים בסדר, אבל את המספרים באנגלית.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים