דחוף! איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
-
דחוף! איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
-
Re: דחוף! איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
אני גם מתכווין להסיר את כל הסימנים המיותרים על אותו $
Re: בקשת עזרה: איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תוד
אשמח אם מישהו יענה לשאלתי:
איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
קוד: בחירת הכל
$string = 'אבגדהוזחטיabcdefg$%&#@<{[(]])}>' ;
$string = preg_replace ( '/[^a-zA-Zא-ת]/' , '' , $string ) ;
-
Re: דחוף! איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
איך אני משלב את זה עם $ שכבר מוגדר בו
???
substr(strip_tags
איך אני יכול להסיר מהצפייה שלי בפורום את המילה דחוף?
איך אני יכול להסיר מהצפייה שלי בפורום את המילה דחוף?
foreach( $posts as $post ){
if ( $post['writer'] == 'מנחם מענדל מענדי' )
{$post['title'] =
str_replace( 'דחוף' ,
'בקשת עזרה: '
, $post['title']);}
}
-
איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
בתכלס איך אני מסתדר עם זה?איך אני משלב את זה עם $ שכבר מוגדר בו???קוד: בחירת הכל
substr(strip_tags
Re: איך אני יכול לעשות str replace על $ ולהחליף/להסיר סימנים מיותרים. כגון:<>|~. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה
בתכלס איך אני מסתדר עם זה?איך אני משלב את זה עם $ שכבר מוגדר בו???קוד: בחירת הכל
substr(strip_tags
על כל פנים כמו ביתר שאלותיך תשובה מפורטת יש סיכוי שתקבל, רק אם השאלה גם תהיה מפורטת!
-
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים