האם קיימת אפשרות של api שיכנס וישלוף נתונים מאתר הניהול הרגיל? לפי המחלקה של מאזין נלהב אפשרי ככל הנראה רק מה שקיים בapi של גישת המפתחים בימות.
אשמח לתשובה
תודה
שאלה קטנה וחשובה לי
Re: שאלה קטנה וחשובה לי
בשביל לעשות זאת אתה צריך לחפור באתר של ימותהאם קיימת אפשרות של api שיכנס וישלוף נתונים מאתר הניהול הרגיל? לפי המחלקה של מאזין נלהב אפשרי ככל הנראה רק מה שקיים בapi של גישת המפתחים בימות.
אשמח לתשובה
תודה
(תיכנס לאתר כרגיל ואז תקיש ctrl+u)
ללמוד היטב את פקודות הג'אווה סקריפט שמשולבות בדף
ולהבין כל כפתור איזה נתונים הוא שולח ומה סגנון התוצאה
כמו כן אתה צריך ללמוד כיצד לשמור את ה'עוגיות' של הכניסה
ולשדר אותם יחד עם הפעולה שתרצה לעשות
יש כאלו שכתבו מחלקות המטפלות בקצת או יותר מהפונקציות
אבל צריך לקחת בחשבון שהאתר מועד לשינויים (כמו אלו של השבוע האחרון למשל) שעלולים לגרום שפונקציה שפעלה בעבר הוחלפה בחדשה או דורשת פרמטר נוסף
(למשל עד היום היה משודר בקשה לקבלת רשימת כל התיקיות והקבצים של השלוחה הראשית אוטומטי עם פתיחת הדף של "מערכת תוכן" , ואילו כעת רואים בשלב זה רק 20 , יש צורך לבדוק האם השינוי הוא בשורש שמחזיר רק 20 תוצאות או שהשורש נשאר כפי שהיה ורק הגאווה סקריפט מסנן 20 תוצאות מתוך כל מה שהוא מקבל)
על כל פנים מכיוון שזה לא API רשמי אין שום התחייבות מצד ימות לתקינות של כל פונקציה
וזה עלול לסבול מחוסר יציבות
-
פשוט אני צריך משהו שיקריא את המספרים שנמצאים על הקו.בשביל לעשות זאת אתה צריך לחפור באתר של ימותהאם קיימת אפשרות של api שיכנס וישלוף נתונים מאתר הניהול הרגיל? לפי המחלקה של מאזין נלהב אפשרי ככל הנראה רק מה שקיים בapi של גישת המפתחים בימות.
אשמח לתשובה
תודה
(תיכנס לאתר כרגיל ואז תקיש ctrl+u)
ללמוד היטב את פקודות הג'אווה סקריפט שמשולבות בדף
ולהבין כל כפתור איזה נתונים הוא שולח ומה סגנון התוצאה
כמו כן אתה צריך ללמוד כיצד לשמור את ה'עוגיות' של הכניסה
ולשדר אותם יחד עם הפעולה שתרצה לעשות
יש כאלו שכתבו מחלקות המטפלות בקצת או יותר מהפונקציות
אבל צריך לקחת בחשבון שהאתר מועד לשינויים (כמו אלו של השבוע האחרון למשל) שעלולים לגרום שפונקציה שפעלה בעבר הוחלפה בחדשה או דורשת פרמטר נוסף
(למשל עד היום היה משודר בקשה לקבלת רשימת כל התיקיות והקבצים של השלוחה הראשית אוטומטי עם פתיחת הדף של "מערכת תוכן" , ואילו כעת רואים בשלב זה רק 20 , יש צורך לבדוק האם השינוי הוא בשורש שמחזיר רק 20 תוצאות או שהשורש נשאר כפי שהיה ורק הגאווה סקריפט מסנן 20 תוצאות מתוך כל מה שהוא מקבל)
על כל פנים מכיוון שזה לא API רשמי אין שום התחייבות מצד ימות לתקינות של כל פונקציה
וזה עלול לסבול מחוסר יציבות
אשמח אם אתה יודע אם תוכל לעזור לי.
תודה
יש מישהו ממשתמשי הפורום שכתב כזו פונקציה מוכנה שמקריאה את המספרים אם אפשרות לעבור למספר הבא או חזרה וכו'
אולי בתשלום סמלי הוא יתן לך את זה
-
אני אשמח לפחות לדוגמא איך אני נכנס לאתר הניהול ולא דרך המחלקה של מאזין נלהב.יש מישהו ממשתמשי הפורום שכתב כזו פונקציה מוכנה שמקריאה את המספרים אם אפשרות לעבור למספר הבא או חזרה וכו'
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים