לשים בהגדרת השלוחה הראשית:
קוד: בחירת הכל
up=*
קוד: בחירת הכל
up=*
זה ידוע, אבל זה לא פתרון "טוב" מכיון שזה לוקח כמה שניות, בפתרון שלי זה מיד משמיע את התפריט.הפתרון הכי טוב זה לשים הקלטה של שניה של שקט בהודעת מערכת בשם לא ניתן לבצע פעולה זו
גם בפתרון שלך בשגיאה אחרת זה לא יעזורזה ידוע, אבל זה לא פתרון "טוב" מכיון שזה לוקח כמה שניות, בפתרון שלי זה מיד משמיע את התפריט.הפתרון הכי טוב זה לשים הקלטה של שניה של שקט בהודעת מערכת בשם לא ניתן לבצע פעולה זו
כמו כן, הפתרון שלך לא תיקני, מכיון שאם מאיזה סיבה שהיא המערכת תיתקל בשגיאה אחרת, ותשמיע קובץ זה, המאזין לא ישמע כלום, בקיצור זה יותר בי"ח מתחת לגשר...
כל הבעיה היא לא ההודעה המרגיזה אלא ההודעה המיותרת אבל יש הרבה פעמים שזה כן נצרך אם יש שגיאה אחרתגם בפתרון שלך בשגיאה אחרת זה לא יעזורזה ידוע, אבל זה לא פתרון "טוב" מכיון שזה לוקח כמה שניות, בפתרון שלי זה מיד משמיע את התפריט.הפתרון הכי טוב זה לשים הקלטה של שניה של שקט בהודעת מערכת בשם לא ניתן לבצע פעולה זו
כמו כן, הפתרון שלך לא תיקני, מכיון שאם מאיזה סיבה שהיא המערכת תיתקל בשגיאה אחרת, ותשמיע קובץ זה, המאזין לא ישמע כלום, בקיצור זה יותר בי"ח מתחת לגשר...
ואילו הפתרון שלו הוא טוב יותר כיוון שאפשר לשים את הודעת המערכת ההיא בתיקיה של הודעת מערכת לכל המערכת, ואפשר גם לשים קובץ של פחות משניה, ואז בכל המערכת בכל מקום שיש שגיאה מכל סוג שהיא לא ישמעו הודעה מרגיזה זו אלא חצי שניה של שקט
נכון מאוד, לפעמים כשישמעו רק שנייה שקט בשגיאה אחרת במערכת, המאזין לא יבין מה קורה, וכלל לא יידע שקרתה שגיאה.כל הבעיה היא לא ההודעה המרגיזה אלא ההודעה המיותרת אבל יש הרבה פעמים שזה כן נצרך אם יש שגיאה אחרת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים