גם לי זה כתב.
תחלץ עם ZIP ולא RAR וראה כי טוב.
צינתוקים כמעט בחינם בלי הגדרה מיוחדת
Re: צינתוקים כמעט בחינם בלי הגדרה מיוחדת
תנסה את זה
- קבצים מצורפים
-
- רשימה.zip
- (469 Bytes) הורד 219 פעמים
ייש"כ.גם לי זה כתב.
תחלץ עם ZIP ולא RAR וראה כי טוב.
בפעם הבא אנא תשתדל (וכן כל מי שמכניס איזה הדרכה\הודעה) להדגיש את זה מקודם. לך זה לוקח עוד דקה, ומאחרים זה חוסך הרבה יותר מדקה.
חישב לעשות מצוה ונאנס, מעלה עליו הכתוב כאילו עשאה.תנסה את זה
ייש"כ גדול.
הבעיה המודול זה, זה שאם יש למישהו אחד תא קולי, זה דופק את המשך הרשימה.
כי בתא קולי עונה כל כך מהר שזה לא מספיק להתקבל לכולם...
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... =20#p22114הבעיה המודול זה, זה שאם יש למישהו אחד תא קולי, זה דופק את המשך הרשימה.
איך?כדי שהוא כמעט לא יוכל לענות תעשה הקלטה בצד העונה ההקלטה וכן תוסיף בחירה אם לקבל השיחה או לא ושמה יהיה קובץ ריק אז אם לא היקש 1 הוא לא יכול לענות ואתה לא אתר לו להקיש 1 אז המערכת תחשב אם זה כמו שהוא לא עונה בכלל אבל הוא שמע ההקלטהניתן להשתמש גם בהגדרה של "הודעה בצד העונה" כדי לשלוח הודעה קולית למשתמש (בודד) כאשר החיוב יהיה יחסי ולא יחידה
טיפה הסבר. איך מגדירים הקלטה בצד העונה?
איך עושים הקלטה, וחוץ מזה, נראה לי שברגע שהוא מקבל את השיחה, זה כבר מפסיק.https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... =20#p22114הבעיה המודול זה, זה שאם יש למישהו אחד תא קולי, זה דופק את המשך הרשימה.
תגדיר את זהאיך?כדי שהוא כמעט לא יוכל לענות תעשה הקלטה בצד העונה ההקלטה וכן תוסיף בחירה אם לקבל השיחה או לא ושמה יהיה קובץ ריק אז אם לא היקש 1 הוא לא יכול לענות ואתה לא אתר לו להקיש 1 אז המערכת תחשב אם זה כמו שהוא לא עונה בכלל אבל הוא שמע ההקלטהניתן להשתמש גם בהגדרה של "הודעה בצד העונה" כדי לשלוח הודעה קולית למשתמש (בודד) כאשר החיוב יהיה יחסי ולא יחידה
טיפה הסבר. איך מגדירים הקלטה בצד העונה?
קוד: בחירת הכל
routing_answer_play=yes
routing_answer_tfr=yes
אבל אחרת זה עובר ישר לתא קולי !!!איך עושים הקלטה, וחוץ מזה, נראה לי שברגע שהוא מקבל את השיחה, זה כבר מפסיק.
תגדיר את זהאיך?כדי שהוא כמעט לא יוכל לענות תעשה הקלטה בצד העונה ההקלטה וכן תוסיף בחירה אם לקבל השיחה או לא ושמה יהיה קובץ ריק אז אם לא היקש 1 הוא לא יכול לענות ואתה לא אתר לו להקיש 1 אז המערכת תחשב אם זה כמו שהוא לא עונה בכלל אבל הוא שמע ההקלטה
טיפה הסבר. איך מגדירים הקלטה בצד העונה?וכן קובץ M1692 - שניה שקטקוד: בחירת הכל
routing_answer_play=yes
routing_answer_tfr=yesאבל אחרת זה עובר ישר לתא קולי !!!איך עושים הקלטה, וחוץ מזה, נראה לי שברגע שהוא מקבל את השיחה, זה כבר מפסיק.
מוגדר אצלי כבר ככה.
אבל לא שמתי קובץ שקט, למה זה נצרך?.
למשל, חיוב יחידות כן יהיה לי מהרגע שהוא יענה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים