שלום רב
רציתי לשאול האם הבנתי נכון, קובץ אקסס זה מעדכן דרך אקסס את השלוחה, גם בלי צורך לפתוח את האתר של ימות משיח, וא"כ האם ניתן לשנות את הקובץ הזה לסוגי שלוחות אחרות כגון הודעות אישיות וכדומה ?
בתודה מראש
קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
Re: קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
ממש לא, האקסס רק לוקח נתונים מהשלוחה ומציג אותם באקסס.שלום רב
רציתי לשאול האם הבנתי נכון, קובץ אקסס זה מעדכן דרך אקסס את השלוחה, גם בלי צורך לפתוח את האתר של ימות משיח, וא"כ האם ניתן לשנות את הקובץ הזה לסוגי שלוחות אחרות כגון הודעות אישיות וכדומה ?
בתודה מראש
ונכון שאכן ניתן לבנות אקסס בכדי להציג נתונים מכל סוג שלוחה.
יכול להיות שאם יש לך חיבור FTP תוכל גם לשנות דרך האקסס...ממש לא, האקסס רק לוקח נתונים מהשלוחה ומציג אותם באקסס.שלום רב
בתודה מראש
ונכון שאכן ניתן לבנות אקסס בכדי להציג נתונים מכל סוג שלוחה.
אם אתה לא יודע אז לא בשבילך.מה זה FTP .
אתה יודע לבנות קובץ כזה באקסס שיוריד לשלוחה בימות משיח (בתשלום כמובן).
אם אתה מעוניין במערכת מכירות אם אפשרויות ניהול מתקדמות וכדו' לניהול בממשקאתה יודע לבנות קובץ כזה באקסס שיוריד לשלוחה בימות משיח (בתשלום כמובן).
תוכל ליצור קשר במייל 4244046@gmail.com
יש לי כזה סוג דבר
-
המחשב לא פותח לי את הקובץ האקסס כותב לי לאפליקציה זו אין אייך לפעול במחשב שלך יש לי אקסס 2016 ווינדוס 10 משהוא יכול לעזור לי תודה רבה
אתה בטוח שיש לך אקסס לא כל פעם שיש אופיס יש אקססהמחשב לא פותח לי את הקובץ האקסס כותב לי לאפליקציה זו אין אייך לפעול במחשב שלך יש לי אקסס 2016 ווינדוס 10 משהוא יכול לעזור לי תודה רבה
-
כן יש לי אולי זה לא עובד באקסס 2016 ?
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח