מישהו יודע אם לוועדת הרבנים יש בעיה אם קו שבו תוכן של כתובות לנקודות מכירה למוצר מסויים (במקרה שלי קונטרס תורני) ללא צינתוקים כלל?
{ואגב אם מישהו ניסה לעשות קו ולהצהיר שהוא למטרה "תמימה" ולקבל אישור לקו ואח"כ לשנות את התוכן}
וועדת הרבנים כל האמצעים ליצירת קשר
Re: וועדת הרבנים כל האמצעים ליצירת קשר
יש להם בעיה אם כל קו תוכן שלא בחברת קול כשר...מישהו יודע אם לוועדת הרבנים יש בעיה אם קו שבו תוכן של כתובות לנקודות מכירה למוצר מסויים (במקרה שלי קונטרס תורני) ללא צינתוקים כלל?
{ואגב אם מישהו ניסה לעשות קו ולהצהיר שהוא למטרה "תמימה" ולקבל אישור לקו ואח"כ לשנות את התוכן}
אני יודע על קו שנפתח בקול כשר וגם נחסם
מוזר...אני יודע על קו שנפתח בקול כשר וגם נחסם
יש להם בעיה אם לא חותמים מראש על התחייבות שלהם, למשל אם אתה פותח בימות המשיח תבקש מסמך לועדת הרבנים תמלא ותשלח להם.מישהו יודע אם לוועדת הרבנים יש בעיה אם קו שבו תוכן של כתובות לנקודות מכירה למוצר מסויים (במקרה שלי קונטרס תורני) ללא צינתוקים כלל?
האם יש למישהו מושג מהי מדיניות 'וועדת הרבנים' לגבי הטפסים ששולחים להם דרך 'ימות המשיח',
האם הם אכן חוסמים את המספר ללא סיבה, או שיש בכך תועלת שהמספר לא ייחסם? [כמובן כשאין סיבה לחסום].
[וכן האם צריך להמתין לתשובה מהם?, בעבר שלחתי טופס חתום, ועד היום לא קיבלתי מענה].
בתודה מראש.
האם הם אכן חוסמים את המספר ללא סיבה, או שיש בכך תועלת שהמספר לא ייחסם? [כמובן כשאין סיבה לחסום].
[וכן האם צריך להמתין לתשובה מהם?, בעבר שלחתי טופס חתום, ועד היום לא קיבלתי מענה].
בתודה מראש.
אם לא תשלח טופס, קרוב לוודאי שתחסם.האם יש למישהו מושג מהי מדיניות 'וועדת הרבנים' לגבי הטפסים ששולחים להם דרך 'ימות המשיח',
בתודה מראש.
אם תשלח טופס, ברוב מקרים לא תיחסם אם אין תוכן לא ראוי.
לא מקבלים מהם תשובה, פשוט שולחים וזהו. אפשר לשלוח דרך ימות המשיח, כלומר אתה ממלא ומחזיר לימות המשיח והם מעבירים לועדת הרבנים.
המספר הזה 0527-100-100 נוהג לענות למתקשרים בקולות של בעלי חיים.
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...
תלוי למי?המספר הזה 0527-100-100 נוהג לענות למתקשרים בקולות של בעלי חיים.
האם יש מישהו ששלח טופס על מערכת 'לפני חסימה', במערכת שאין שם שום תוכן לא ראוי וחסמו לו את הקו?
כמובן ללא צינתוקים, וללא 'עבר פלילי אצל וועדת הרבנים', וללא שום סיבה אחרת לחסימה?
[במילים אחרות, האם יש אפשרות לוודא שהקו שלי לא ייחסם, האם יש למישהו פיתרונים, גם בתשלום].
כמובן ללא צינתוקים, וללא 'עבר פלילי אצל וועדת הרבנים', וללא שום סיבה אחרת לחסימה?
[במילים אחרות, האם יש אפשרות לוודא שהקו שלי לא ייחסם, האם יש למישהו פיתרונים, גם בתשלום].
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים