אורך של הקראת נתונים

מנהלים: שמואל, חוקר, רדיופון, כותב מוסמך, אאד

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 19:35 22/09/2019

תבדוק שאין לך באמצע שום תו חריג מהקבוצה הבאה שבמערך:

קוד: בחירת הכל

array(',-,",.);

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי chaim7 » 09:29 23/09/2019

תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 20:15 23/09/2019

תשתמש ב-trim

111
הודעות: 253
הצטרף: 19:35 12/02/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי 111 » 21:26 23/11/2019

chaim7 כתב:תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)

"chaim 7" יש מקום ליצור איתך קשר או יש מי שיודע המייל שלו (קצת דחוף)
המייל שלי הו [email protected] או [email protected]

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 14:32 24/11/2019

chaim7 כתב:תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)


קוד: בחירת הכל


substr
("Hello world",-1);

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי chaim7 » 18:44 24/11/2019

תודה רבה!!!
זה עבד לי מצויין באנגלית, אבל בעברית זה התחיל לקשקש ג'יבריש
הנה הקוד ששימושי בשבילי ואם זה יעזור למישהו, והיה זה שכרי:

קוד: בחירת הכל

<?php
$text = "מי אני ומה שמי אליהו הנביא";

for ($i = mb_strlen($text, "UTF-8"); $i >=0 ; $i--) {
//    echo mb_substr($text, $i, 1, 'UTF-8');
//    echo "<br>";
 if(mb_substr($text, $i, 1, 'UTF-8')==" "){
    echo "רווח אחרון בתיו מספר $i<br>";
      break;
}
};

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 19:40 24/11/2019

מה רע ב-trim

קוד: בחירת הכל


echo trim
($text);
 

זה עובד מצוין גם בעברית

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי chaim7 » 20:12 24/11/2019

סליחה, מתנצל שלא הגבתי כשכתבת את זה למעלה.
ניסיתי ללמוד את הפונקציה trim איך זה נותן נתונים על ערך X מתוך לולאה מספרית.
אדהכי והכי מצאתי את 'ידידי הנאמן' "mb_substr" שפתח לי כמה שערים חשובים מבחינתי בעולם PHP
אז פשוט אימצתי אותו...
אדרבה, תוכל לתת דוגמא איך להשתמש עם trim בשביל למצוא את הרווח האחרון בסטרינג?
בשבילי זה מאוד יעזור
תודה רבה!!!

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 16:05 25/11/2019

trim פשוט מוחק את הרווחים משני הצדדים של הטקסט, הוא לא הופך את הטקסט למערך
אם אתה משתמש ב-mb_substr (והשרת שלך תומך בו) תוכל לגשת במהירות לאיבר האחרון במערך שנוצר באמצעות

קוד: בחירת הכל


$last 
= end($array);
var_dump($last);

והחל מגירסה 7.3.0 של PHP

קוד: בחירת הכל


$last 
= array_key_last($array);
var_dump($last);

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

שליחהעל ידי chaim7 » 19:24 25/11/2019

אני יעבוד על זה
תודה רבה!!!


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים