שימוש ב API שקיים באתר.

מנהלים: שמואל, חוקר, רדיופון, כותב מוסמך, אאד

אבי 300
הודעות: 126
הצטרף: 12:50 23/05/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אבי 300 » 02:08 29/04/2018

או שתלמד php או שתפסיק לשאול שאלות נוביות

011371
הודעות: 997
הצטרף: 23:33 07/12/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי 011371 » 05:19 29/04/2018

מנחם מענדל מענדי כתב:
011371 כתב:להלן קטעים חתוכים של ג'אווה סקריפט מתוך האתר שעשויים להועיל

קוד: בחירת הכל

//קבלת תוכן של קובץ ini
ws=YDDownloadIniFile

what
//נתיב הקובץ


//העלאת קובץ ini
?ws=YDUploadIniFile',
               data: {
                  what: what,
                  contents: contents
               },


//קבלת רשימת השלוחות
?ws=YDGetIVR2Extension',
         data: {
            path: destination,
            filesFrom: 0,
            filesLimit: 20,
            orderBy: 'name',
            orderDir: 'desc'


//הזרמת אודיו של קובץ לדפדפן
'dl.php?what='+audio_file+'&dl=0&type=mp3';

//מחיקת קובץ
'ws.php?ws=YDFileAction&what='+path+'&action=delete',

//עריכת נתונים בקובץ ini
ws.php?ws=YDIVR2UpdateExtension',
            dataType: 'json',
            data: { "_path": 'ivr2:/EnterID', type: '' }

 'ws.php?ws=YDIVR2UpdateExtension',
            dataType: 'json',
            data: { "_path": 'ivr2:/SaleProducts', type: '' }

ws.php?ws=YDIVR2UpdateExtension',
            dataType: 'json',
            data: { "_path": path, type: type, title: description }
       


//העתקה/הדבקה/שינוי שם
type: "POST", url: 'ws.php?ws=YDFileAction',
                        dataType: 'json',
                        data: paste_data
if(right_click_action == 'copy'){
                        FileAction = 'copy';
                     }else if(right_click_action == 'move'){
                        FileAction = 'move';
                     }
                     
                     paste_data = {};
                     
                     
                     if(multy_selection){
                        
                        paste_data = multy_data ;
                        
                     }
                     else{
                        
                        paste_data.what = coppied_element_fullPath ;
                     }
                     
                     paste_data.action = FileAction ;
                     
                     paste_data.target = rightClicked_element_fullPath ;
                     


//רשימת האפשרויות למיון רשימת הקבצים והשלוחות
switch($(this).attr('id')) {
    case 'ob_date_made':
     //execute code block 1
      order_by = 'date';
     break;
    case 'ob_last_changed':
     //execute code block 2
      order_by = 'mtime';
     break;
    case 'ob_name':
     //execute code block 2
     order_by = 'name';
     break;
     case 'ob_user':
     //execute code block 2
     order_by = 'uploader';
     break;
     case 'ob_size':
     //execute code block 2
     order_by = 'size';
     break;
     case 'ob_customer_number':
     //execute code block 2
     order_by = 'customerdid';
     break;
     case 'ob_source':
     //execute code block 2
     order_by = 'source';
     break;
    default:
    // code to be executed if n is different from case 1 and 2
    order_by = 'name';
   }       


//הפעלת קמפיין
//run_data מכיל את מספר התבנית templateid=*******
.php?ws=YDRunCampaign',{
                        type: 'POST',
                        data: run_data,


ניסיתי לשים את הקוד הזה בדיוק איך שכתוב פה בתוך הקובץ הphp אך הוא מראה שגיאה.
אשמח לעזרה

היה רגוע מענדי היקר,
אתה במקום הנכון,
גם לי זה לא יעבוד כאשר אני ינסה להעתיק את זה כמו שזה לphp (לפחות ידעתי לא לנסות)

הקטעים הנ"ל הינם רמזים לקיומו של api פנימי של ימות המשמש לכל הפעולות הללו
ורובם הינם מחרוזות חסרי משמעות בשפת תכנות כלשהיא כפקודה
וחלקם הם סדרת פקודות בשפת ג'אווה סקריפט

על כל פנים נדרשת עדיין עבודה רבה לעבד את החומר ולהפכו לשימושי בשפת php

אם יש לך מה לעזור ולתרום בעניין מהידע הרב שצברת בphp נשמח שתעשה זאת לטובת כולנו

אאד
הודעות: 1650
הצטרף: 15:20 11/05/2017
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אאד » 13:57 29/04/2018

אבי 300 כתב:תלמד php

אני אשמח מאוד מאוד לעשות זאת
למדתי את השפה פה שם - מה שהיה לי חומר
אבל משם ועד ל'מעשה' במערכות - לא זכיתי להבין
אם יש מישהו שיש לו חומר לימוד - בנוגע למערכת - דהיינו איך משתמשים עם כל הphp שלמדתי - בנוגע למערכת
אשמח לקבל את החומר הלזה - ואם צריך - אפי' בתשלום
בתודה מראש
[email protected]

אבי 300
הודעות: 126
הצטרף: 12:50 23/05/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אבי 300 » 15:00 29/04/2018

@אאד
השימוש ב php במערכות הוא בעיקר לapi.
קצת מסובך להסביר מה אפשר לעשות עם php. כי בעצם כל מה שאפשר לעשות עם api זה באמצעות php.
עם יש לך רעיון לשימוש בapi, אבל אתה לא יודע איך ליישם את זה על ידי שימוש ב php, תפתח נושא עם שאלה ספציפית ואני ובטוח שעוד כמה ישמחו לעזור.

אאד
הודעות: 1650
הצטרף: 15:20 11/05/2017
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אאד » 15:04 29/04/2018

אבי 300 כתב:@אאד
השימוש ב php במערכות הוא בעיקר לapi.
קצת מסובך להסביר מה אפשר לעשות עם php. כי בעצם כל מה שאפשר לעשות עם api זה באמצעות php.
עם יש לך רעיון לשימוש בapi, אבל אתה לא יודע איך ליישם את זה על ידי שימוש ב php, תפתח נושא עם שאלה ספציפית ואני ובטוח שעוד כמה ישמחו לעזור.

אני למדתי את שפת php

אבי 300
הודעות: 126
הצטרף: 12:50 23/05/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אבי 300 » 15:09 29/04/2018

אאד כתב:אני למדתי את שפת php


הבנתי. אז מה הבעיה?

אאד
הודעות: 1650
הצטרף: 15:20 11/05/2017
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אאד » 15:14 29/04/2018

אבי 300 כתב:
אאד כתב:אני למדתי את שפת php


הבנתי. אז מה הבעיה?

מה אני עושה עם כל מה שלמדתי
בקיצור
אני מאמין שכדי לעבוד עם הapi צריך או ליהיות מתכנת מקצועי או לראות הדרכה מעשית בנוגע למערכת של ימות [ספציפי - לא הדרכות כלליות]

אבי 300
הודעות: 126
הצטרף: 12:50 23/05/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אבי 300 » 15:18 29/04/2018

אכן.
PHP מיועד למתכנתים. אם כי אם אתה יודע מה 4תה מעוניין, עם קצת הדרכה והרבה הרבה גוגל, תוכל לבד להצליח.
העיקר הוא ללמוד ולא להסתמך שיסבירו לך כמו לילד בל שנה.

אאד
הודעות: 1650
הצטרף: 15:20 11/05/2017
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אאד » 15:25 29/04/2018

אבי 300 כתב:אכן.
העיקר הוא ללמוד ולא להסתמך שיסבירו לך כמו לילד בל שנה.
בדיוק לכן אני לא מעוניין לפתוח נושא כמו שהצעת
אני לא אוהב את הקטע הזה - להרגיש טמבל
ובפרט לעיני כל משתמשי הפורום...
אני חושב שאתה יודע מה אני מתכווין
ואכן אני מחפש הרבה מאוד - מדריך, לא יעוץ התנדבותי

אבי 300
הודעות: 126
הצטרף: 12:50 23/05/2017

Re: שימוש ב API שקיים באתר.

שליחהעל ידי אבי 300 » 16:34 29/04/2018

@אאד
שאלות הכוונה, כמו, איך אפשר להשתמש בphp לצורך הפניית משתמשים על פי מספר הטלפון שלהם לשלוחות ספציפיות.
זה ממש לא בושה לשאול.
זה שאלות שגם אני ישאל. (ברמה כזאת או אחרת)
אבל שאלות כמו איך מוציאים שורה מטבלה בsql אם מייל ספציפי זה שאלה לא מכבדת, שברור שהכותב מתעצל לייגע את מוחו בלימוד קטן.
עלה והצלח!
לא הביישן למד.


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים