שימושון php

מנהלים: שמואל, חוקר, רדיופון, כותב מוסמך, אאד

455
הודעות: 18
הצטרף: 08:08 16/03/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי 455 » 09:10 06/05/2019

sbb0799 כתב:בעיקרון אמור להיות בהגדרות PHP של כל המערכת
אין לי מושג איפה זה בשרת שלך
אולי תנסה להכניס לקוד את זה

קוד: בחירת הכל

error_reporting(0);


אבל זה רק מעקף מקומי וחבל שתצטרך להכניס את זה לכל מקום
במקרה שלך השגיאה היא "לא התקבל ערך ApiPhone"
שזה בעצם התרעה ולא שגיאה

עכשיו אני כבר באמת לא מבין.
בשביל זה עשיתי תנאי, אם מתקבל ערך apiphone - מחזיר ערך x, ואם לא מתקבל מחזיר ערך y, למה כשהוא מקבל את הapiphone הוא מחזיר כמו שכתבתי בתנאי, וכשהוא לא מקבל הוא מוסיף לזה התראה?
ועוד דבר, כשהוא כן מקבל את הערך apiphone הוא מחזיר את זה בשרת בלי שום שגיאה או התראה, אבל המערכת של ימות לא קוראת לי אותו. למה?

455
הודעות: 18
הצטרף: 08:08 16/03/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי 455 » 09:50 06/05/2019

ואגב, הוספתי את המעקף הזה, תוכל עוד פעם להיכנס לכתובת שנתתי לך ותראה שזה לא עזר.
עדין יש הודעת שגיאה

sbb0799
הודעות: 330
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי sbb0799 » 15:20 06/05/2019

איך נכנס לשם המספר טלפון בין שני השווה

455
הודעות: 18
הצטרף: 08:08 16/03/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי 455 » 21:53 06/05/2019

sbb0799 כתב:איך נכנס לשם המספר טלפון בין שני השווה


שיניתי אח"כ את הקוד, חשבתי אולי השרת של ימות צריך לקרוא את זה כמו שלוחת המקורית שקודם כל יש שווה ומספר טלפון ורק את רשימת פקודות, אבל זה לא עזר.

sbb0799
הודעות: 330
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי sbb0799 » 22:10 06/05/2019

455 כתב:
sbb0799 כתב:איך נכנס לשם המספר טלפון בין שני השווה


שיניתי אח"כ את הקוד, חשבתי אולי השרת של ימות צריך לקרוא את זה כמו שלוחת המקורית שקודם כל יש שווה ומספר טלפון ורק את רשימת פקודות, אבל זה לא עזר.

תתקן את זה ואז יהיה על מה לדבר

קול הירושלמי
הודעות: 439
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: שימושון php

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 17:23 15/05/2019

בשביל לשלוט בתגובת האתר יש פונקציה מובנית ב-PHP שבודקת האם נכנס הקלט הרצוי

קוד: בחירת הכל

if(!isset($_GET['ApiPhone'])print "id_list_message=t-לא נמצא מידע&";
exit;)

במקרה כזה לא מוחזרת הודעת שגיאה באם הקלט לא הוכנס

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: שימושון php

שליחהעל ידי chaim7 » 13:04 28/08/2019

bc98400 כתב:
4. אני מבין שזה מה שאתה רוצה שהמערכת תעשה עם הנתון שחוזר אם תסביר יותר נוכל בעז"ה לעזור יותר

צהרים טובים
א. עכשיו יש לי זמן ללמוד וליישם את הקוד למעשה (אחרי הרבה לימוד מסביב - תכלס זה ה___מקפצה הגדולה שלי!!) http://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=12&t=2844&start=20&sid=9fc6a2f6c92ff63adbaa1efa35bdc2f8
ממש תודה רבה! הוא בסיס שימושי מאוד ואני מתקדם מאוד בעזרתו! תודה תודה!!!
ב. אם אפשר לשאול, אני מנסה להוציא מתוך sql בשורה של מספר טלפון X שורה אחת מתוך הטבלה.
שיהיה יותר ברור - נתוני השורה: אתם בשלוחה... התקשרתם מטלפון מספר... הערך שנשלח לapi הוא 123
אני מנסה מאוד להסתדר (מצאתי הרבה לולאות כנראה אני עדיין לא ברמה), בכל אופן בפרט הזה אני צריך עזרה אשמח לעזרתכם. תודה רבה!!
נערך לאחרונה על ידי chaim7 ב 15:17 28/08/2019, נערך 2 פעמים בסך הכל.

יהודי פשוט וטוב
הודעות: 429
הצטרף: 14:03 12/02/2019

Re: שימושון php

שליחהעל ידי יהודי פשוט וטוב » 14:46 28/08/2019

הקישור שהבאת לא תקין זה קישור לציטוט של הודעה

chaim7
הודעות: 52
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: שימושון php

שליחהעל ידי chaim7 » 18:35 28/08/2019

בינתיים מצאתי איזה דרך, לפחות עושה את העבודה בגדול
כמובן, אשמח להצעות יותר נוחות.
אחרי הניקיון של הקוד לכבוד ימות המשיח... הכל כבר תקין ב"ה, רק צריך להמשיך בכיווון החץ... :arrow:
להלן הקוד,

קוד: בחירת הכל

<?php
//מוריד הודעות שגיאה
error_reporting(0);


$phone = $_GET["api_phone"];
$extension = $_GET["api_extension"];
$a = $_GET["a"];


//התחברות למסד נתונים

$servername = "localhost";
$username = "id6747757_sa12345";
$password = "*******";
$dbname = "id6747757_abcd";



// צור חיבור
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// הודעת כשלון
if ($conn->connect_error) {
    die("שגיאה בהתחברות: " . $conn->connect_error);
}

//הוספת נתון לטבלה
//https://www.w3schools.com/php/php_mysql_insert.asp
$sql = "INSERT INTO memory (Phone_Number, Customer_ID,Branch)
VALUES ('$phone', '$a', 'ירושלים')";
//אם יש נתונים
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    //מספור שורות לתוך משתנה לlast_id
    $last_id = $conn->insert_id;
//הודעה נתקבלה שורה חדשה
//    echo "התקבלה שורה חדשה, מספר העדכון הוא  $last_id";
//ואם אין נתונים יודיע
} else {
    echo "שגיאה בקבלת נתונים: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}

//מציג את הנתון האחרון בטבלה
$sqlTab = "SELECT * FROM memory WHERE id=$last_id";

if($result = mysqli_query($conn, $sqlTab)){
    if(mysqli_num_rows($result) > 0){
  //    echo "מספר שורות שסוננו הם:";
  //    echo mysqli_num_rows($result);
    }
}
/*
//יצירה של טבלה
    //כותרת טבלה
        echo "<table>";
//            echo "<tr>";
                echo "<th>id</th>";
                echo "<th>Phone_Number</th>";
                echo "<th>Customer_ID</th>";
                echo "<th>Branch</th>";

//            echo "</tr>";
*/
//רישום הנתון האחרון
while($row = mysqli_fetch_array($result)){
    echo "<tr>";
        echo "<td> " . $row['id'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Phone_Number'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Customer_ID'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Branch'] . "</td>";
    echo "</tr>";
  }
  echo "</table>";

$conn->close();
?>

(השארתי את הדוגמא של פרטי הכניסה לקוד, כמובן שיניתי את זה - אבל הרעיון חשוב למי שמנסה אם היה לי את זה הייתי חוסך שעות רבות)

bc98400
הודעות: 206
הצטרף: 00:28 11/05/2017

Re: שימושון php

שליחהעל ידי bc98400 » 22:22 28/08/2019

chaim7 כתב:בינתיים מצאתי איזה דרך, לפחות עושה את העבודה בגדול
כמובן, אשמח להצעות יותר נוחות.
אחרי הניקיון של הקוד לכבוד ימות המשיח... הכל כבר תקין ב"ה, רק צריך להמשיך בכיווון החץ... :arrow:
להלן הקוד,

קוד: בחירת הכל

<?php
//מוריד הודעות שגיאה
error_reporting(0);


$phone = $_GET["api_phone"];
$extension = $_GET["api_extension"];
$a = $_GET["a"];


//התחברות למסד נתונים

$servername = "localhost";
$username = "id6747757_sa12345";
$password = "*******";
$dbname = "id6747757_abcd";



// צור חיבור
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// הודעת כשלון
if ($conn->connect_error) {
    die("שגיאה בהתחברות: " . $conn->connect_error);
}

//הוספת נתון לטבלה
//https://www.w3schools.com/php/php_mysql_insert.asp
$sql = "INSERT INTO memory (Phone_Number, Customer_ID,Branch)
VALUES ('$phone', '$a', 'ירושלים')";
//אם יש נתונים
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    //מספור שורות לתוך משתנה לlast_id
    $last_id = $conn->insert_id;
//הודעה נתקבלה שורה חדשה
//    echo "התקבלה שורה חדשה, מספר העדכון הוא  $last_id";
//ואם אין נתונים יודיע
} else {
    echo "שגיאה בקבלת נתונים: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}

//מציג את הנתון האחרון בטבלה
$sqlTab = "SELECT * FROM memory WHERE id=$last_id";

if($result = mysqli_query($conn, $sqlTab)){
    if(mysqli_num_rows($result) > 0){
  //    echo "מספר שורות שסוננו הם:";
  //    echo mysqli_num_rows($result);
    }
}
/*
//יצירה של טבלה
    //כותרת טבלה
        echo "<table>";
//            echo "<tr>";
                echo "<th>id</th>";
                echo "<th>Phone_Number</th>";
                echo "<th>Customer_ID</th>";
                echo "<th>Branch</th>";

//            echo "</tr>";
*/
//רישום הנתון האחרון
while($row = mysqli_fetch_array($result)){
    echo "<tr>";
        echo "<td> " . $row['id'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Phone_Number'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Customer_ID'] . "</td>";
        echo "<td> " . $row['Branch'] . "</td>";
    echo "</tr>";
  }
  echo "</table>";

$conn->close();
?>

(השארתי את הדוגמא של פרטי הכניסה לקוד, כמובן שיניתי את זה - אבל הרעיון חשוב למי שמנסה אם היה לי את זה הייתי חוסך שעות רבות)

יש כאן המון תגי HTML שממש לא נצרך עבורך וזה רק עושה בלאגן בעיניים וזה יוצא חצי מהקוד שכתבת


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח